BroWro Festung. Strona: 49

Dodano: 2009-11-03 13:42

Hmmm to moze niech ladyinblack podrzuci jakis pomysl-calkiem dobrze jej to wychodzi :D :D :D

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dodano: 2009-11-03 14:01

no to może hmmmm... też dostaniesz buziaka :D
żeby było po równo, co najwyżej możesz jeszcze pierniczki dostać bo na więcej mnie nie stać :D

Dodano: 2009-11-03 14:54

Ejjj a mi nie zostal zapropnowany pierniczek <foch>

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dodano: 2009-11-03 18:56

ladyinblack napisał(a):
no to może hmmmm... też dostaniesz buziaka :D
żeby było po równo, co najwyżej możesz jeszcze pierniczki dostać bo na więcej mnie nie stać :D

Hehe, a skąd wiedziałaś że lubię akurat pierniczki :?: :lol:

bastet666 napisał(a):
Ejjj a mi nie zostal zapropnowany pierniczek <foch>

Ejjjj no nie fochaj mi tu ja Ci przyniosę marcheweczki prosto z warzywniaczka :lol: :lol:

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Dodano: 2009-11-03 19:02

Droga Bastet bo to miala być niespodziewajka ;x
ale mi nie wyszło no, nie fochaj sie

a co do mojego przyjazdu... będę ale chyba sama, później wytłumacze co i jak w razie czego. I będę chyba tylko max do 18 .... ;/

:) Dodano: 2009-11-03 19:40

Pierniki sa dla mnie Hola hola :)

If i can`t be my own i feel better dead.

Dodano: 2009-11-03 19:41

tez, a dla mnie medal :D

:) Dodano: 2009-11-03 19:46

Oczywiscie :)

Dodano: 2009-11-03 20:01

Dobra Drodzy... sprawa z mojej strony stoi tak, że ... fakt faktem będę we Wrocłąwiu, ale zaistniały pewnie, że się wyraże komplikacje i jedynie w godzinach 15-18 będę mogła się na tym spotkaniu przy złocistym trunku pojawić... jeśli ktoś chcę ok możemy się spotkać ale reszta zapewne będzie się dobrze bawiła wieczorem.. niestety beze mnie. To jak komuś będzie pasowało to dajcie znać przykro mi, że tak wyszło ale w głównej mierze to nie zależy ode mnie...
później dopiero we Wrocku będę na 21 listopada jak dobrze pójdzie :)

Dodano: 2009-11-04 13:08

LIpa
A co wogole tak wszyscy umilkli ke?? :D

Dodano: 2009-11-04 16:08

Lady In Black: kurczę, to ja się niestety z Tobą nie zobaczę, bo w piątek jadę na chatę i we Wro będę dopiero po 17stej :cry: :?

A takie moje pytanko małe: kto tak na 90-100 % będzie w sobotę pił :?: I czy idziemy do Wagonu czy może gdzieś indziej (Zmierzch a potem Exodus) :?: :lol:

Dodano: 2009-11-04 17:33

bastet666 napisał(a):
LIpa
A co wogole tak wszyscy umilkli ke?? :D

bo gadacie bez sensu 8)

czy KostucH żyje? niech się do mnie łodezwie :!: bo dalej nie wiem gdzie we Wro się mam umiejscowić...

słyszałam że Zmierzch jest nieczynny w niedziele - prawda li to :?: :? bo chciałam isc tamże na aftera po koncercie niedzielnym w Firleju, ale jak nieczynny to dupa

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2009-11-04 20:23

Przykro mi, że się nie pojawie na wieczornym spotkaniu ale mam nadzieję, że bedzie jeszcze okazja na zapoznanie sie
więc życze Wam udanego picia ;d

BroWro Dodano: 2009-11-04 20:56

Tak własnie myslalem ze sie stanie No co trudno sie mowi.

Dodano: 2009-11-04 20:59

No wieczorem nie będe jedynie jak mówiłąm wcześniej w godzinach 15- max 18... bo później musze wrócić...
wkurw na maxa no ale cóz :evil:

Dodano: 2009-11-04 22:18

A co sie dzieje z mosci Kostuchem bo co sie nie wypowiada w temacie :D

Dodano: 2009-11-05 06:17

Padł mi net więc nie ma ze mną kontaktu. Poza tym w sobotę mnie nie będzie ze względu na 18 urodziny mojego brata ciotecznego. Będzie to impreza rodzinna więc nie wypada bym się nie zjawił tym bardziej, że młody pod pewnymi względami czerpie ze mnie wzór :roll: :)

Tak więc życzę miłej zabawy w sobotni wieczór i przepraszam wszystkich za moją nieobecność. Niestety 18'te urodziny obchodzi się w życiu tylko raz :)

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2009-11-05 06:31

No cóż, w takim razie Kostuchowi wybaczamy i życzymy dobrej zabawy na 18stce :lol: :D Ale Sumo i Bastecik mam nadzieje że się zjawią :D Wie ktoś może czy Mara też się pojawi (wiem że nie ma neta, a ja już nie mam kasy na koncie, więc nie mogę się z nią skontaktować) :?:

Dodano: 2009-11-05 07:35

KostucH napisał(a):
Padł mi net więc nie ma ze mną kontaktu. Poza tym w sobotę mnie nie będzie ze względu na 18 urodziny mojego brata ciotecznego. Będzie to impreza rodzinna więc nie wypada bym się nie zjawił tym bardziej, że młody pod pewnymi względami czerpie ze mnie wzór :roll: :)

Tak więc życzę miłej zabawy w sobotni wieczór i przepraszam wszystkich za moją nieobecność. Niestety 18'te urodziny obchodzi się w życiu tylko raz :)

No to niestety jestem zmuszona odwołać mój weekendowy wyjazd do Wrocławia Życzę wszystkim dobrej zabawy.

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

:) Dodano: 2009-11-05 09:32

Querwa to nie dobsz

Dodano: 2009-11-05 10:13

A Ty Sumo chociaż będziesz? A Bastet? Kurcze, jak was też nie będzie to nie ma sensu żeby wogóle gdzieś iść w sobotę:/ :evil:

:) Dodano: 2009-11-05 10:21

Ja bede ok 19 :)

Dodano: 2009-11-05 14:36

No ja będę gotowa gdzieś tak koło 20 To do Wagonu idziemy czy obstawiamy inną miejscówkę :?: :)

Dodano: 2009-11-08 19:45

i jak się Państwu udał wieczór?:>
ja jedynie dostałam się do Spiżu na jedno piwko, ale małe rozeznanie mam we Wrocku i szykuje się na przyjazd 21 listopada :D

:) Dodano: 2009-11-08 19:47

A było całkiem fajnie :)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło